/vufind
48 results
Пропуск в контексте
Электронный каталог
Национальной библиотеки
Беларуси
Toggle navigation
Вход
Язык
Русский
Белорусский
English
Deutsch
Español
Français
中文(繁體)
Polski
Все поля
Заглавие
Автор/Создатель
Предмет
ISBN/ISSN/...
Найти
Расширенный поиск
Все поля
Заглавие
Автор/Создатель
Предмет
ISBN/ISSN/...
Найти
Расширенный поиск
Udk
392.8(=161.3)
Отображение
1
-
20
из
48
для поиска:
'392.8(=161.3)'
, время запроса: 0.21сек.
Результаты на странице
20
50
100
Сортировка
Релевантность
Дата (по убыванию)
Дата (по возрастанию)
Автор
Заглавие
Выбрать все | снять выделение
Выбранные записи:
1
Адметнасці народнай кухні і яе сувязь з календаром свят. Традыцыйнае застолле / Кітаёў Дзмітрый Анатольевіч // Народная культура Віцебшчыны: вывучэнне, захаванне, папулярызацыя : матэрыялы навукова-практычнай канферэнцыі, прысвечанай 165-годдзю М. Нікіфароўскага, 21 мая 2010 г. / [рэдкалегія: Л. Вакар, Л. Кернажыцкая, В. Шышанаў]. — Мінск, 2012. — С. 60―62
Автор
Кітаёў, Д. А.
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
2
Лакальныя асаблівасці ў традыцыйнай культуры харчавання беларусаў / Алена Антановіч // Асоба збіральніка ў захаванні нематэрыяльнай культурнай спадчыны : да 200-годдзя з дня нараджэння Оскара Кольберга : матэрыялы Міжнароднага навуковага круглага стала (25―26 чэрвеня 2014 года, Мінск ― Пінск) / [укладальнікі: Д. Алексенка, Ю. Пацюпа]. — Мінск, 2015. — С. 83―88
Автор
Антановіч, А.
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
3
Кулінарныя традыцыі Падняпроўя / Клімуць Ж. Я. // Магілёўшчына : [зборнік артыкулаў па археалогіі, гісторыі, краязнаўству Магілёўскай вобласці]. — Магілёў. — 2009. — Вып. 10. — С. 129―134
Автор
Клімуць, Ж. Я.
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
4
Традыцыі харчавання беларусаў і іх выкарыстанне на сучасным этапе / Навагродскі Т. А. // Першы міжнародны навуковы кангрэс беларускай культуры : зборнік матэрыялаў (Мінск, Беларусь, 5—6 мая 2016 г.) / [рэдкалегія: А. І. Лакотка (галоўны рэдактар) і інш.]. — Мінск, 2016. — С. 550―554
Автор
Навагродскі, Т. А. (нар. 1965)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
5
К вопросу о сравнительном анализе современных систем питания белорусов и китайцев / Зубко Д. Г. // Пытанні мастацтвазнаўства, этналогіі і фалькларыстыкі : [зборнік артыкулаў] / Нацыянальная акадэмія навук Беларусі, Дзяржаўная навуковая ўстанова "Цэнтр даследаванняў беларускай культуры, мовы і літаратуры", філіял "Інстытут мастацтвазнаўства, этнаграфіі і фальклору імя Кандрата Крапівы". — 2018. ― Вып. 24. ― С. 258―264
Автор
Зубко, Д. Г.
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
)(=581) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
6
Метады и прыёмы збору палявога этнаграфічнага матэрыялу па традыцыйнай культуры харчавання / Навагродскі Т. А. // Пытанні мастацтвазнаўства, этналогіі і фалькларыстыкі : [зборнік артыкулаў] / Нацыянальная акадэмія навук Беларусі, Дзяржаўная навуковая ўстанова "Інстытут мастацтвазнаўства, этнаграфіі і фальклору імя К. Крапівы". — Мінск. — 2009. — Вып. 7. — С. 299―305
Автор
Навагродскі, Т. А. (нар. 1965)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
7
Мучныя стравы ў сістэме харчавання беларускага этнасу / Навагродскі Т. А. // Пытанні мастацтвазнаўства, этналогіі і фалькларыстыкі : [зборнік артыкулаў] / Нацыянальная акадэмія навук Беларусі, Дзяржаўная навуковая ўстанова "Інстытут мастацтвазнаўства, этнаграфіі і фальклору імя К. Крапівы". — Мінск. — 2014. — Вып. 16. — С. 214―218
Автор
Навагродскі, Т. А. (нар. 1965)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
8
Стан і перспектывы вывучэння традыцый харчавання ў беларускай этналогіі / Навагродскі Т. А. // Пытанні мастацтвазнаўства, этналогіі і фалькларыстыкі : [зборнік артыкулаў] / Нацыянальная акадэмія навук Беларусі, Дзяржаўная навуковая ўстанова "Інстытут мастацтвазнаўства, этнаграфіі і фальклору імя К. Крапівы". — Мінск. — 2011. — Вып. 10. — С. 403―408
Автор
Навагродскі, Т. А. (нар. 1965)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
9
Традыцыі харчавання беларусаў у працах Т. А. Навагродскага / І. Г. Бачыла // Беларусь у XIX—XXI стагоддзях: этнакультурнае і нацыянальна-дзяржаўнае развіццё : зборнік навуковых артыкулаў / Міністэрства адукацыі Рэспублікі Беларусь, Установа адукацыі "Гомельскі дзяржаўны ўніверсітэт ім. Францыска Скарыны". — Гомель, 2015. — С. 266―271
Автор
Бачыла, І. Г.
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
10
Вывучэнне беларускіх трапез айчыннымі навукоўцамі ў другой палове ХХ ― пачатку ХХІ ст. / І. Г. Бачыла // Веснік БДУ : навуковы часопіс Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта. — 2014. ― № 1. ― С 18―21
Автор
Бачыла, І. Г.
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
):930(476) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
11
Абрадавыя і святочныя стравы каляндарнага цыкла беларусаў Усходняга Палесся (XX ― пачатак XXI ст.) / Курыловіч Г. М. // Пытанні мастацтвазнаўства, этналогіі і фалькларыстыкі : [зборнік артыкулаў] / Нацыянальная акадэмія навук Беларусі, Дзяржаўная навуковая ўстанова "Інстытут мастацтвазнаўства, этнаграфіі і фальклору імя К. Крапівы". — Мінск. — 2008. — Вып. 4. — С. 337―342
Автор
Курыловіч, Г. М. (нар. 1938)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
12
Наша страва: сапраўдная беларуская кухня / укладальнік, [прадмова] Алесь Белы. - Мінск : І. П. Логвінаў, 2009. - 462, [1] с. - (Кнігарня "Наша Ніва")
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
)(091) 4 rus...
”
Книги
Добавить в Избранное
Сохранено в:
13
Трапезы ў структуры народнага календара беларусаў / Навагродскі Т. А. // Пытанні мастацтвазнаўства, этналогіі і фалькларыстыкі : [зборнік артыкулаў] / Нацыянальная акадэмія навук Беларусі, Дзяржаўная навуковая ўстанова "Інстытут мастацтвазнаўства, этнаграфіі і фальклору імя К. Крапівы". — Мінск. — 2010. — Вып. 9. — С. 328―335
Автор
Навагродскі, Т. А. (нар. 1965)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
14
Тыпалогія страў у традыцыйнай культуры харчавання беларусаў / Навагродскі Т. А. // Пытанні мастацтвазнаўства, этналогіі і фалькларыстыкі : [зборнік артыкулаў] / Нацыянальная акадэмія навук Беларусі, Дзяржаўная навуковая ўстанова "Цэнтр даследаванняў беларускай культуры, мовы і літаратуры", філіял "Інстытут мастацтвазнаўства, этнаграфіі і фальклору імя Кандрата Крапівы". — 2019. ― Вып. 26. ― С. 278―284
Автор
Навагродскі, Т. А. (нар. 1965)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
15
Беларуска-ўкраінскія этнакультурныя ўзаемадзеянні: традыцыі харчавання / Кухаронак Т. І. // Пытанні мастацтвазнаўства, этналогіі і фалькларыстыкі : [зборнік артыкулаў] / Нацыянальная акадэмія навук Беларусі, Дзяржаўная навуковая ўстанова "Інстытут мастацтвазнаўства, этнаграфіі і фальклору імя К. Крапівы". — Мінск. — 2011. — Вып. 11. — С. 391―399
Автор
Кухаронак, Т. І. (нар. 1954)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
16
Обрядовое застолье как атрибут белорусской кухни / Севенко Ю. С., Жуковская А. С. // Юбилейная научно-практическая конференция : [посвящена 40-летию Гомельского государственного университета им. Ф. Скорины], Гомель, 11 июня 2009 года : материалы : в 4 ч. / [редколлегия: О. М. Демиденко (ответственный редактор) и др.]. — Гомель, 2009. — Ч. 3. — С. 154―156
Автор
Севенко, Ю. С.
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
17
Щи да каша — пища наша! : что кушали гродненцы полтора века назад / Александр Севенко // Твой город Гродно : популярный журнал / учредитель ООО "Издательский дом "Новые Медиа". — 2019. — № 11. — С. 10—13
Автор
Севенко, А.
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
18
Традыцыі і інавацыі ў культуры харчавання беларусаў ў XX ст. / Т. А. Навагродскі // Научные труды Республиканского института высшей школы. — 2010. ― Вып. 10, ч .1. ― С. 132―130
Автор
Навагродскі, Т. А. (нар. 1965)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
19
Этналагічны падыход да вывучэння традыцый харчавання беларусаў / Т. А. Навагродскі // Этнокультурное развитие Беларуси в XIX — начале XXI в. : материалы Международной научно-практической конференции, 19—20 мая 2010 г., Минск / [редколлегия: Т. А. Новогродский (ответственный редактор) и др.]. — Минск, 2011. — С. 110―114
Автор
Навагродскі, Т. А. (нар. 1965)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
) 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
20
Развіццё традыцый харчавання беларусаў у 2-й палове ХХ ст. / Навагродскі Т. А. // Пытанні мастацтвазнаўства, этналогіі і фалькларыстыкі : [зборнік артыкулаў] / Нацыянальная акадэмія навук Беларусі, Дзяржаўная навуковая ўстанова "Інстытут мастацтвазнаўства, этнаграфіі і фальклору імя К. Крапівы". — Мінск. — 2015. — Вып. 18. — С. 276―283
Автор
Навагродскі, Т. А. (нар. 1965)
“
...
392
.
8
(=
161
.
3
)"19" 4...
”
Статьи
Добавить в Избранное
Сохранено в:
Структура документа
Выбрать все | снять выделение
Выбранные записи:
1
2
3
Следующий »
[3]
Инструменты поиска:
RSS-поток
—
Отправить результаты поиска по Email
—
Сохранить запрос
×
Загрузка...