Народная кухня беларусаў на памежнай тэрыторыі Падзвіння і Цэнтральнай Беларусі ў канцы XIX ― пачатку XXI ст. / Э. І. Місевіч // Беларускае Падзвінне: вопыт, методыка і вынікі палявых і міждысцыплінарных даследаванняў : зборнік навуковых артыкулаў II міжнароднай навуковай канферэнцыі (да 20-годдзя археалагічных і этнаграфічных экспедыцый ПДУ, Полацк, 17―18 красавіка 2014 г.) : у 2 ч. / пад агульнай рэдакцыяй Д. У. Дука, У. А. Лобача, С. А. Шыдлоўскага. — Наваполацк, 2014. — Ч. 1. — С. 224―227
Автор: | Місевіч, Э. І. |
---|---|
Другие авторы/ответственные: | "Беларускае Падзвінне: вопыт, методыка і вынікі палявых і міждысцыплінарных даследаванняў", міжнародная навуковая канферэнцыя (2; 2014; Наваполацк) |
Вид документа: | Статьи |
Язык: | Белорусский |
Предмет: |
Загрузка...